به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، محمد قنبری ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی افزود: در مازندران شورایی بنام شورای تحقیقات وجود دارد که موضوعات مدنظر را مورد توجه قرار داده و با بررسی اولویت ها، نتیجه و پیشنهادات مطرح شده را در اختیار نهادهای ذیربط قرار می دهند.
وی اضافه کرد: در سال ۹۲ حدود ۶۰۰ گزارش اقدام پژوهشی داشتیم که این رقم در سال گذشته به بیش از ۲۵۰۰ گزارش رسیده است.
معاون پژوهش آموزش و پرورش مازندران، در پاسخ به سوال قدس آنلاین مبنی بر اینکه میزان تولیدات محتوای آموزشی و الکترونیکی استان در مقایسه با قبل دولت یازدهم چقدر بوده است، بیان کرد: یکی از ماموریت ها و برنامه های ما در حوزه معاونت پژوهشی، تولید محتوا و آثار الکترونیکی است.
قنبری افزود: تعداد معلمانی که در موضوع تولید محتوای آموزشی و الکترونیکی در سال ۹۳ شرکت کردند ۵ هزار و ۱۹۲ نفر بوده است که این رقم در سال گذشته به عدد ۸ هزار و ۹۲۰ رسیده است یعنی ما در بحث تولیدات الکترونیکی رشد قابل توجهی داشتیم.
وی تصریح کرد: تعداد دانش آموزان ما در بحث شرکت در تولید محتوای الکترونیکی نیز از عدد ۷هزار و ۹۱۲ نفر در سال ۹۳ به عدد ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر در سال گذشته رسیده است.
معاون پژوهش آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه رفته رفته مدارس ما از شکل سنتی خود خارج و به سمت پژوهش محور شدن سوق داده می شوند، گفت: سه سال قبل، ۱۳ مدرسه پژوهشی در استان داشتیم که تا پایان سال تحصیلی گذشته، به ۲۴۰ مدرسه رسید.
قنبری تعداد مدارس دولتی و غیر دولتی مازندران را سه هزار و ۹۹۷ مدرسه اعلام کرد و افزود: تعداد کلاس های استان، ۲۱ هزار و ۲۷۸ مدرسه است.
وی تعداد دانش آموزان استان را با احتساب پیش دبستانی، استثنایی و بزرگسالان، ۵۳۲ هزار دانش آموز اعلام کرد و یادآور شد: سرجمع تراکم دانش آموزان استان رقمی بیش از عدد ۲۲ درصد بوده درحالیکه میانگین تراکم کشور بیش از عدد ۲۳ است.
نظر شما